Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Motiva Network Srl
Membru Gratuit
5 stars: Exceptional 5.00 din 9 pareri
Folie antiefractie si securitate geamuri certificate EN356
1 lei
Brand
8MIL Clear-Folie antiefractie EN356
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Aceste folii sunt realizate din polimeri de inalta rezistenta stabilizati UV, au grosimi cuprinse intre 100 si 300 de microni (prin comparatie foliile auto au doar 37 de microni) si sunt comercializate in doua grupe, transparente si combinate cu protectie solara. Folie antiefractie testata si certificata EU conform EN12600 si EN356.

Acestea sunt realizate din materii prime de inalta calitate, ofera claritate optica excelenta, nu se decoloreaza, nu crapa, sunt foarte rezistente la zgarieturi si au garantie comerciala de 10 ani.

Foliile antiefractie incolore se produc in trei variante de protectie la efractie: standard, mare si foarte mare.

Foliile antiefractie si de siguranta de 100 de microni ofera protectie STANDARD si sunt recomandate pentru ansambluri rezidentiale, locuinte, birouri, scoli, licee si alte spatii publice de interes local. Acestea pastreaza sticla in tamplarie in cazul spargerii accidentale sau a incercarilor usoare de intrare prin spargerea geamurilor.

Foliile antiefractie si de siguranta de 175 de microni ofera rezistenta MARE si sunt recomandate pentru locuinte VIP, centre comerciale, magazine, case de amanet alte spatii de importanta nationala, etc. Acestea pastreaza sticla in tamplarie in cazul atacului manual repetat cu pietre, caramizi, bate, leviere si incetineste intrarea prin efractie pentru o vreme indelungata.

Foliile antiefractie si de siguranta de 300 de microni ofera rezisenta FOARTE MARE si sunt recomandate caselor de amanet, magazine de bijuterii si obiecte de valoare,institutiilor cu securitate ridicata, bancilor si a altor spatii de importanta majora si nevoi de securitate foarte mari. Acestea pastreaza sticla in tamplarie in cazul atacului manual armat si rezista foarte bine la lovituri repetate, explozii, atacuri cu sticle incendiare, etc.

Distributie si montaj de inalta calitate la nivel national in parteneriat cu peste 20 de firme cu experienta de minim 5 ani in acest domeniu.
Puteti afla mai multe informatii pe http://www.motiva.ro/folie-antiefractie/

SIGURANTA, PROTECTIE SI SECURITATE - MOTIVA SECURITY WINDOW FILMS

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura